CURO Payments verzorgt betalingen voor webshops van aangesloten merchants. Als je vragen hebt over een transactie bij een van die webshops, kun je gebruikmaken van het onderstaande formulier om meer informatie op te vragen.

  Voornaam

  Achternaam

  Transactiedatum

  Betaalmethode

  Creditcardnummer

  /

  Jouw rekeningnummer:

  Transactiebedrag

  E-mailadres

  Omschrijving op jouw afschrift

  Opmerking (optioneel)

  Waarom staat er CURO Payments op mijn bankafschrift vermeld?

  CURO Payments is een Collecting Payment Service Provider (CPSP) ook wel betaalinstelling, die online betalingen van consumenten ontvangt en veilig overboekt naar de verkoper waar u een aankoop heeft gedaan. CURO Payments heeft hiervoor een vergunning en wordt gereguleerd door De Nederlandsche Bank.

  Waarom hebben jullie een bedrag van mijn rekening afgeschreven?

  U heeft bij een webwinkel een product of dienst aangeschaft. CURO Payments verzorgt de financiële transactie tussen u en de verkoper waar u een online aankoop heeft gedaan. Op uw bankafschrift ziet u ook staan welke verkoper begunstigde is van deze betaling. Mocht u hier toch nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op.

  Ik heb betaald, maar er is (nog) niet geleverd, wat nu?

  Indien u uw product nog niet heeft ontvangen kunt u twee dingen doen: Op uw bankafschrift ziet u staan welke verkoper begunstigde is van uw betaling. Met deze gegevens kunt u contact opnemen met de verkoper. Krijgt u geen gehoor bij de verkoper? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Wij zullen dan direct contact opnemen met de verkoper en u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  Wat doet CURO Payments?

  CURO Payments is een Collecting Payment Service Provider (CPSP), ook wel genoemd betaalinstelling. Wij zorgen ervoor dat u veilig betalingen kunt doen op internet bij webwinkels en andere online bedrijven. Zo kunt u via CURO Payments betalen bij een webwinkel, luchtvaartmaatschappij, uw concertkaartje kopen, vakanties boeken, een bloemetje laten bezorgen en nog ontzettend veel meer! De online verkoper kan via CURO Payments haar internetkassa afnemen en wij zorgen ervoor dat de betaling voor uw aankoop veilig bij de verkoper terecht komt. CURO Payments heeft een vergunning om als Payment Services Provider in heel Europa (en daarbuiten) te mogen opereren en is gereguleerd door De Nederlandsche Bank. Onze missie is aankopen op internet veiliger en gemakkelijker maken!