Welke betaalmethoden ondersteunt CURO Payments?

CURO Payments biedt in principe alle betaalmethoden aan. De meest gebruikte zijn iDEAL, MisterCash, achterafbetalen, Credit Cards en Paypal. Indien u wilt weten welke betaalmethode het beste past bij uw online dienstverlening, of welke betaalmethoden CURO Payments nog meer biedt, neem dan alstublieft contact met ons op.

Welke tarieven hanteert CURO Payments?

CURO Payments kan met haar partners zeer scherpe tarieven aanbieden. Dit hangt echter wel sterk af van uw hoeveelheid transacties per maand. Voor meer informatie over de tarieven en onze partners, neem dan contact op met ons. Wij zullen u graag verder helpen.

Waarom kiest u voor CURO Payments?

Het ontnemen van zorgen en het verzorgen van betalingen. Daar staat CURO letterlijk voor.

 • Geregistreerd bij en gereguleerd door De Nederlandsche Bank
 • Veilige systemen (PCI Compliance)
 • Wij ontnemen u van de adminstratieve zorgen
 • E-mail notificaties naar de consument
 • Betaallink e-mail naar de consument bij onderbroken betalingen
 • Duidelijke facturen (customizable)
 • Geen afnameverplichting
 • 24×7 bereikbaar
 • Uiterst scherpe tarieven
 • Onetime Payments
 • Achteraf betalen

 

Er wordt met name gekozen voor CURO Payments omdat wij, in tegenstelling tot vele andere Betaalinstellingen, ons uitsluitend bezig houden met het financiële en administratieve gedeelte van online betalen; u kunt uw klanten bedienen en wij ontnemen u de zorgen van werken onder regelgeving van toezichthouders als De Nederlandsche Bank etc. Natuurlijk leveren we ook duidelijke, uitgebreide statistieken, maar wat ons onderscheidt is veiligheid en eenvoud. In deze eenvoud leveren wij geen complexe financiële producten waar risico’s aan kleven.

Wij ontlasten bedrijven die zich bezig houden met online dienstverlening, maar geen tijd of resources hebben om onder het regime van een vergunning opereren.

Wat doet CURO Payments?

CURO Payments is een door de Nederlandsche Bank gereguleerde Collecting Payment Service Provider. Dat wil zeggen dat CURO Payments gemachtigd is betalingen op internet te verzorgen voor partijen die methodes en techniek leveren aan bedrijven die op hun website(s) consumenten willen laten afrekenen voor hun goederen en diensten. De term Collecting houdt in dat wij de betalingen met toestemming bij de consumenten incasseren en deze veilig doorbetalen aan de eigenaren van de website(s). Door middel van het streng toepassen van onder andere de regelgeving die in Nederland geldt op het gebied van betaalverkeer, alsmede het onderzoeken van betrouwbaarheid van eigenaren van websites waarop betaald kan worden, dragen wij bij aan een veilige manier van online betalen.

Waar kan ik zien hoeveel omzet ik heb gehad en wanneer er uitbetaald wordt?

Als u rechtsboven op deze website op ‘log in’ klikt, dan komt u in de backoffice. Hier kunt u per periode per betaalmethode, per website die u heeft, bekijken hoeveel transacties er zijn gedaan en wanneer deze zullen worden klaargezet voor uitbetaling aan u. Natuurlijk ontvangt u ook per gekozen periode een statement, waarop u alle cijfers overzichtelijk kunt zien. U kunt in de backoffice zelf aangeven welke informatie u op uw statement wilt hebben.

Waar kan ik statistieken over transacties op mijn website vinden?

Als u rechtsboven op deze website op ‘log in’ klikt, komt u in de backoffice. Hier kunt u per periode per betaalmethode, per website die u heeft, bekijken hoeveel transacties er zijn gerealiseerd. U kunt tevens een uitgebreide selectie maken van de beschikbare informatie die verwerkt moet worden in de grafieken, zoals tijdstippen, locaties etc.

Waar kan ik terugbetalingen (refunds) uitvoeren?

Als u rechtsboven in de pagina op ‘log in’ klikt, komt u in de backoffice. U kunt hier onder andere refunds (terugbetalingen) uitvoeren naar uw klanten. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Welke betaaloplossing is het meest geschikt voor mijn online dienstverlening?

Omdat elke website en online dienst verschillend is, raden we u aan om met ons te bellen om advies in te winnen welke betaalmethoden het meest geschikt zijn. De meest gebruikte betaalmethoden in de Benelux zijn: iDeal, MisterCash, Giropay, achteraf betalen, Credit Card en PayPal.

Kan ik rechtstreeks bij CURO Payments een merchant account afsluiten?

CURO Payments is een Collecting Payment Service Provider. Dat wil zeggen dat wij ons uitsluitend bezighouden met de financiële en veiligheidsaspecten van betalen op uw website. Wij werken samen met vaste technische partners om uw dienstverlening simpel, doeltreffend en veilig te maken. Juist door het werken met verschillende technische partners, kan CURO Payments u altijd de beste oplossing bieden, zelfs voor zeer complexe technische en juridische maatwerkoplossingen. Hierover geven wij u graag meer informatie. Neem contact met ons op!